Pensacola Fishing Forum banner
21 - 33 of 33 Posts
Kupiłem model Mossberg Maverick 88 do obrony domu w promocji w Academy za około 200 dolarów.
to świetne bronie za te pieniądze.
Kupiłem używaną 88 za 100 dolarów kilka lat temu jako broń do użytku domowego.
Skróciłem lufę do 18 cali, dodałem kilka celowników ghost ring, siodło i światło, tania, niezawodna broń.
Image

tamte są świetnymi pistoletami za te pieniądze.
Kupiłem używaną 88 za 100 dolarów kilka lat temu jako broń do bicia w domu.
Uciąłem lufę do 18 cali, dodałem kilka celowników ghost ring, siodło i światło, tania, niezawodna broń.
View attachment 1127999
Tak, M 88 i R 870 są trudne do rozerwania i istnieje świat akcesoriów na rynku wtórnym dla obu. Daję przewagę Remingtonowi tylko dlatego, że jest to sprawdzona scena akcji, co w latach 50-tych?
Zapomniałem roku, ale 12 i 20 były tą samą akcją przez długi czas. Po prostu więcej sposobów na zdobycie jednego i uczynienie go tym, czego chcesz?

Najlepsza recenzja -
Natychmiast rozłożyłem go na części, gdy tylko dotarł, wszystkie części miały duże zadziory i szorstkie ślady po narzędziach. Zaledwie kilka minut pilnikiem, papierem ściernym i scotch brite, kilka rozpyleń płynu do czyszczenia hamulców i sporo Hoppe's #9 strzela i przeładowuje się dobrze przy minimalnym wysiłku pompowania. To fantastyczna oferta dla kogoś, kto nie ma nic przeciwko poświęceniu 15 minut pracy, która normalnie byłaby wykonywana w fabryce producenta 👍

21 - 33 of 33 Posts