Pensacola Fishing Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
I have a 3 month old Minn Kota Terrova ipilot trolling motor that won’t power on. When I press the power button it does not power on and there is no LED light showing. The battery level button right next to it works and lights up showing that I have fully charged batteries.

Anyone experienced this or have any ideas on how I can fix this? It’s under warranty so I’ll be able to get it fixed but I was hoping to go fishing today and use it.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I have a 3 month old Minn Kota Terrova ipilot trolling motor that won’t power on. When I press the power button it does not power on and there is no LED light showing. The battery level button right next to it works and lights up showing that I have fully charged batteries.

Anyone experienced this or have any ideas on how I can fix this? It’s under warranty so I’ll be able to get it fixed but I was hoping to go fishing today and use it.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
With motor deployed, Remove plastic covers from sides and lift center section with the battery test light and power button, underneath snap power button back into position. Mine came out of the small plastic clips on the sides that hold the switch in.
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,142 Posts
Yeah all these damn spammers get on here and post to old threads fer some reason and then we clean them up and the thread is active again....oh well!!!!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top