Pensacola Fishing Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
153 large fishes
Joined
·
1,882 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I loaded a video onto U tube but the http: thing says its invalid on pff, but works on my email...is there something im doing wrong?
 

·
Registered
Joined
·
374 Posts
I right click on the bar with the http and click on copy. Then I click in the text area right lick then click on paste. No problem
 

·
Super Moderator
Joined
·
29,893 Posts
I right click on the bar with the http and click on copy. Then I click in the text area right lick then click on paste. No problem

I've posted this a few times......but here ya go brother.

Copy the address of the youtube video you want such as:

https://www.youtube.com/watch?v=RUUZ2fKVqcs

If you post it like this, it will be a link......but if you DELETE the https:// and just post the rest, it'll appear like this



Now be careful because sometimes at the end of the address it may post at the end a broken youtube in the address and will have a (.)period between the letters is "youtube" so then you have to take that out to....there you go and try it out!!!:thumbsup:
 
  • Like
Reactions: boomyak and Realtor

·
Registered
Joined
·
386 Posts
I've posted this a few times......but here ya go brother.

Copy the address of the youtube video you want such as:

https://www.youtube.com/watch?v=RUUZ2fKVqcs

If you post it like this, it will be a link......but if you DELETE the https:// and just post the rest, it'll appear like this

www.youtube.com/watch?v=RUUZ2fKVqcs


Now be careful because sometimes at the end of the address it may post at the end a broken youtube in the address and will have a (.)period between the letters is "youtube" so then you have to take that out to....there you go and try it out!!!:thumbsup:
Important note: this will *not* show up in the preview mode, but works and can be retroactively done to a link after you submit your post. Just edited a post by deleting the "https://" Part and clicked save. Video now embedded.
 

·
153 large fishes
Joined
·
1,882 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I appreciate all of yaws help...maybe its a phone issue..i usually dont sit at a lap top....I tried everything mentioned and it always says invalid file.it was just a 41 second video of an octupus-redfish double from last night.....i have never been able to post a video though. ..i have no problems with facebook taking my videos, but pff has given me nothing but issues
 

·
Super Moderator
Joined
·
29,893 Posts
  • Like
Reactions: Realtor

·
153 large fishes
Joined
·
1,882 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Thanks for yaws help....it was mostly just a test clip to go with my inshore report. ..i thought i took the . out but it still wouldn't embed for me...
 
1 - 11 of 11 Posts
Top